Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland betaalt u € 6,95verzendkosten. Klein meubel en groot meubels worden geleverd aan meerprijs vraag naar de voorwaarde.

Voor bestellingen buiten Nederland Belgie betaalt u  9,95verzendkosten.

 Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

Levertijden

Elisabeth Deco & Brocante probeert uw bestelling binnen 1-2 werkdag bij u te laten bezorgen. Uw bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst van uw betalting. Met feestdagen en vakanties gelden er aangepaste levertijden.

Retourneren / Ruilen

Consumenten hebben een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Elisabeth Deco & Brocante zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email aan
Elisabeth Deco & Brocante kenbaar te worden gemaakt. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze service zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Elisabeth Deco & Brocante heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

Elisabeth Deco & Brocante

Koestraat 11

6211HR Maastricht 


Email: elisabethmaastricht@hotmail.com